Karton Bardak – Sıcak İçecek

292,505.377,50 +KDV

Baskılı karton bardaklar, 4oz’dan 12oz’a kadar çeşitli boyutlarda sunulur. Tek kullanımlık, marka tanıtımına uygun, promosyon ürünü olarak ideal, hijyenik ve pratik. Sıvıyı deforme olmadan muhafaza eden, gıdaya temas sertifikasına sahip 190gr+18gr Polietilen kullanılarak sıcak içecekler için uygun ve sağlıklı malzemeden üretilmiştir.

 

Stok Kodu: 4666-krtbrdk Kategoriler: , Ürünler: , ,

Baskılı karton bardaklarımız, gıda sektöründen ulaşım sektörüne, yoğun ofis ortamlarından kahve dükkanlarına kadar geniş bir kullanım alanı sunar. Tek kullanımlık olmaları, bu bardakları oldukça pratik ve zaman kazandırıcı kılar. Son yıllarda artan baskılı karton bardak kullanımıyla, markanızın görünürlüğünü ve bilinirliğini artırabilirsiniz. Sokakta, cafede ya da toplu taşıma araçlarında elde taşınan bu bardaklar, üzerlerindeki logo baskılarıyla hedef kitlenizi genişletecek bir reklam aracı işlevi görür.

Standart ölçülere göre kağıt bardak boyutları
Standart ölçülere göre kağıt bardak boyutları

Karton bardaklarımız, promosyon ürünü olarak da idealdir. Müşterilerinize kendi logonuz basılı karton bardakları hediye ederek hem müşteri memnuniyetini hem de marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz. 4oz (100 ml), 7oz (150 ml), 8oz (200 ml), 12oz (300 ml) ve 16oz olarak farklı boyutlarda sunulan bu karton bardaklar, her ihtiyaca uygun çeşitlilikte üretilmektedir.

Standart-Karton-Bardak-Ölçüleri
Standart-Karton-Bardak-Ölçüleri

Bidolubaski.com üzerinden kolayca sipariş verebilir, 6 taksit fırsatı ve ücretsiz kargo avantajından yararlanabilirsiniz. Sızdırmaz ve kokusuz olan bu ürünler, gıdaya temas eden alanlarda güvenilirliği ve hijyeni garanti eder. Ayrıca, ürünlerin alt-iç kısmında “bibaskici.com” bilgisi yer alarak gerekli bilgilendirmeyi sağlar. Karton Bardak Tutacağı ve Karton Bardak Taşıyıcı gibi ek ürünlerle birlikte satın alarak kullanım kolaylığını artırabilirsiniz.

Ölçü

4oz, 7oz, 8oz, 12oz

Kapak

Kapak Yok, Beyaz, Siyah

Adet

100, 250, 500, 1000

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Karton Bardak – Sıcak İçecek” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Karton Bardak - Sıcak İçecek

292,505.377,50 +KDV

Alış-Veriş Sepeti

0

No products in the cart.

Hit Enter to search or Esc key to close