Islak Mendil

4.390,0014.990,00 +KDV

Restoran ve cafeler için özel kokulu ıslak mendil; cilt dostu malzemeler, Davidoff, Dove ve limon aromaları, özelleştirilebilir ambalaj, hijyenik ve pratik kullanım sunar.

Stok Kodu: islakmendil Kategori: Ürünler: , , ,

Restoran ve cafeler için tasarlanmış bu kokulu ıslak mendiller, müşterilerinize hijyenik bir çözüm sunarken hoş bir koku deneyimi de sağlar. Her bir ıslak mendil, cilt dostu ve hassas malzemelerle üretilmiştir, böylece her cilt tipi için güvenle kullanılabilir. Mendillerimiz, alkol içermeyen formülleriyle cildi kurutmaz ve nazikçe temizler.

Bu özel ıslak mendiller, üç çeşit aroma seçeneğiyle gelir: sofistike Davidoff, zarif Dove ve ferahlatıcı limon. Bu kokular, yemek öncesi ve sonrasında taze bir his bırakırken, aynı zamanda restoran veya cafe’nizin atmosferine uyum sağlar. Restoranınızın veya cafe’nizin logosu ve marka renkleriyle özelleştirilebilen ambalajlar, marka bilinirliğinizi artırmanın yanı sıra, müşteri deneyimini de zenginleştirir.

Islak mendillerin kullanışlı paket boyutları, kolay açılabilir tasarımları ve hijyenik özellikleri, her türlü yemek servisi ortamında pratik bir çözüm sunar. Restoran ve cafe işletmeleri için mükemmel bir ek olan bu mendiller, hem müşteri memnuniyetini hem de marka değerini artırmada etkili bir araçtır.

Ebat

6×8 cm, 7×10 cm, 7×12 cm

Koku

Davidoff, Dove, Limon

Kağıt

Kuşe

Adet

5000, 10000, 20000

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Islak Mendil” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Islak Mendil

4.390,0014.990,00 +KDV

Alış-Veriş Sepeti

0

No products in the cart.

Hit Enter to search or Esc key to close